Hem
Om oss
Kontakt
Aktuellt
Höghöjdsbana
Kontakta oss för ett möte
Namn:*
Företag/Organisation:
Email:*
Telefon:
Meddelande:
Ange tecknen i rutan nedan:*

Fält markerade med * är obligatoriska.

Vilse i Småland
Verkstadsgatan 42
39239 Kalmar
070 - 7290625
info@vilse.com
Hem  ›   Aktiviteter   ›   Höghöjdsbana

Höghöjdsbana

I Vilses Höghöjdsbana får du verkligen tillfälle att utmana dig själv och dina gränser, gränser som du säkert kommer att flytta på med hjälp av Vilses instruktörer. Banan består av olika balanshinder 7 meter uppe i trädtopparna. Här kommer du garanterat att veta vad adrenalin och hög puls är! Efteråt kommer du vara trött som efter ett mindre maraton, men du kommer också klättra ner med starkare självkänsla.

Höghöjdsbanor kan också ge så mycket mer än bara ett äventyr.
Höghöjdsbanor har länge använts i USA, sedan den Amerikanska motsvarigheten till den Svenska Skolöverstyrelsen ville få fram en modell för att försöka att stävja den ökande främlingsfientligheten bland skolungdomar, där banorna stod för den praktiska biten i detta program. Även engelska SAS och amerikanska SEAL har länge använt aktiviteter på hög höjd för att öka tillit och utbilda starka grupper.

Utgångspunkten vid dessa aktiviteter är individen och att denne ska få träna sig i att leva och fungera i en värld där allt hänger ihop men ständigt förändras. Att vara vän med sig själv är en grundförutsättning för att kunna bygga upp ett ömsesidigt förtroende till andra. Höghöjdsbanor fungerar alltså på detta sätt i ett större perspektiv vad det beträffar personlig utveckling och att komma över sina rädslor.
Vilse har sin bana på toppen av Aboda klint ca 6 mil från Kalmar, Oskarshamn och Växjö, där Aboda ligger i centrum. 

Plats: Aboda Klint
Syfte: Självförtroende, mod, fokus
Gruppstorlek: 6-20 personer
Tidsåtgång: 2-4 timmar
8
Adrenalin
6
Rörlighet
8
Insikt
•  Kombinera med  •