Hem
Om oss
Kontakt
Aktuellt
Överlevnad
Kontakta oss för ett möte
Namn:*
Företag/Organisation:
Email:*
Telefon:
Meddelande:
Ange tecknen i rutan nedan:*

Fält markerade med * är obligatoriska.

Vilse i Småland
Verkstadsgatan 42
39239 Kalmar
070 - 7290625
info@vilse.com
Hem  ›   Aktiviteter   ›   Överlevnad

Överlevnadskurs

Idag lever många av oss ett bekvämt liv och i vår vardag möts vi av en uppsjö av tekniska lösningar för att minimera vår ansträngning i att överleva. Och självklart vill de flesta av oss göra det så kroppsligt energibesparande och effektivt som möjligt.  I och med denna automatisering av samhället och våra hem håller tidigare självklara kunskaper på att försvinna.

Under tiotusentals år har möjligheten att överleva bl. a byggt på förmågan att tillverka redskap och veta vad som går att äta i naturen. Vi vill nu erbjuda dig möjligheten att lära dig mycket av denna bortglömda kunskap. I en kurs i överlevnad kommer du förutom att lära dig om tillredning av mat, bygga vindskydd och göra upp eld även bli bättre på att hantera svåra situationer och vara förberedd på hur du reagerar.
Vi har valt att låta våra kurser sträcka sig över flera dagar. Ni kommer förutom den teoretiska delen också praktiskt få uppleva, känna, prova, misslyckas, och lyckas. Ni kommer att skaffa er erfarenheter och insikter som leder er till en vishet som ni kommer att ha stor nytta av även utanför en direkt överlevnadssituation.Många företag väljer denna form för att till exempel stärka ett arbetslag och höja gruppkänslan och prestationsförmågan inom gruppen. Men denna kurs lämpar sig även mycket väl för alla som på ett annorlunda sätt vill känna att de verkligen lever!

Plats: Flexibelt
Syfte: Reflektion, insikt, utveckling
Gruppstorlek: 6-16 personer
Tidsåtgång: 1-4 dygn
4
Adrenalin
7
Rörlighet
8
Insikt
•  Kombinera med  •