Hem
Om oss
Kontakt
Aktuellt

Individutveckling

Genom individutveckling stärks individens uppfattning om sin egen förmåga och får henne/honom att bidra mer i framtida lagarbeten  - och givetvis få en upplevelse utöver det vanliga. Snabba beslut och ovana situationer är verktygen här.

"Efter denna helgen så vågar vi göra saker vi aldrig vågat innan.. Helt underbart! Tack Vilse för allt!!"

MediaAnalys

Adrenalin

När vi ställs inför en situation som kroppen bedömer som farlig sätts hela vår kropp i beredskap. Vi har två val – att angripa eller fly. Med hjälp av stresshormonet adrenalin i kroppen slår hjärtat snabbare, syresättningen i blodet förbättras och vi får ökad energi.

"...Jag klarade inte alls hela men det var sanslöst att jag bara befann mig däruppe, jag skakade, mådde illa, varje muskel jag äger var spänd, men jag gjorde det!..."

Carina Rindsäter

Självförtroende

Ett givande sätt att använda sitt adrenalin är att utmana sina rädslor i säkra äventyrsaktiviteter. Då får kroppen den fysiska ansträngning som behövs för att adrenalinet ska få en positiv verkan och dessutom genererar den övermannade rädslan ökat självförtroende och en önskad individutveckling.

"Vi är mycket nöjda! Själv tycker jag att det var över förväntan. Det var mer adrenalin och roligare än jag trodde det skulle vara. Sen blev jag förvånad över min egen prestation också, vilket var kul...//... Jag återkommer gärna!"

Per-Axel, citat från Rejta.se
 

Nya perspektiv

Det är inte bara rent konkreta rädslor, såsom höjdskräck, som kan övervinnas genom äventyrsaktiviteter. Även knutarna till våra mentala rädslor, som t ex olika typer av förändring, kan lösas upp genom att omvandla dem till fysiska äventyrsaktiviteter. 

"...Höghöjdsbanan var bland det läskigaste jag gjort i hela mitt liv!! Vi är många som kommer tillbaka det lovar jag. Fantastiskt jobb från er sida, fortsätt med det... TACK!..."

Jessica, Pontuz Löfgren AB

Hem  ›  Individnivå
8
Adrenalin
6
Rörlighet
8
Insikt
6
Adrenalin
5
Rörlighet
6
Insikt
7
Adrenalin
3
Rörlighet
5
Insikt
6
Adrenalin
6
Rörlighet
4
Insikt
4
Adrenalin
7
Rörlighet
8
Insikt
4
Adrenalin
4
Rörlighet
7
Insikt
5
Adrenalin
8
Rörlighet
4
Insikt
5
Adrenalin
7
Rörlighet
4
Insikt