Hem
Om oss
Kontakt
Aktuellt
Vilse i Småland
Verkstadsgatan 42
39239 Kalmar
070 - 7290625
info@vilse.com
Hem  ›  Om oss  ›  Vad vi gör

Vad gör Vilse?

Äventyr & upplevelser i Småland
Vilse AB arrangerar äventyr och naturupplevelser för företag, kommuner, organisationer och privata grupper i syfte att erbjuda oöverträffad kund- och personalvård. I våra äventyr bygger vi in professionella övningar som leder till ökad initiativkraft och energinivåer samt verktyg för ett framgångsrikt samarbete. För oss är det en självklart att alltid tillgodose kundens önskemål och vi är måna om att alltid leverera arrangemang av högsta kvalité.

Vilse grundades 2001 Andreas Rindsäter och drivs med Anette Eriksson och Per Ericson. Tillsammans sköter de allt inom äventyrsledning, organissationsutveckling, planering, bokning, logistik och ekonomi. Andreas är utbildad naturguide och har lång erfarenhet som instruktör och lärare inom områden som naturturism, friluftspedagogik och konferens. Andreas har även över 20 års erfarenhet av personlig utveckling och personligt ledarskap. Anette har sin bakgrund som lärare och ledning i stimulerande kreativitet där uttryck som bild, foto och mindmapping är favoriter. Per är en av de få vuxna scouter som fortfarande passionerat organiserar läger för 600 personer och delar gärna med sig av sin lekfullhet.

Äventyr i hela Sverige
Idag är platsen för många av våra äventyr Aboda Klint i Högsby kommun. Aboda Klint med omnejd är en mycket tilltalande och kuperad småländsk skogsbygd med vackra sjöar och fina åar. Men tack vare ett flexibelt arbetssätt har vi även möjlighet att arrangera äventyr på platser vi tillsammans väljer med kunden. Vi har kontor och utrustningsförråd på Svensknabben i Kalmar och i Växjö.

Huvuddelen av våra uppdrag genomförs i sydöstra Sverige men vi organiserar även arrangemang kring Stockholm, Östergötland och i Skåne.