Hem
Om oss
Kontakt
Aktuellt
Vilse i Småland
Verkstadsgatan 42
39239 Kalmar
070 - 7290625
info@vilse.com
Hem  ›  Om oss  ›  Koncept

Koncept

Naturen är vår huvudsakliga arena och där skapar vi genom 15 års erfarenhet säkra, pulshöjande och roliga äventyr. Vårt koncept grundar sig på ett gammalt afrikanskt ordspråk:

”Att gå vilse är ett sätt att lära sig hitta rätt”

Personlig utveckling som hittar rätt
Vår övergripande ambition är kollektiv och personlig utveckling. Genom att våga gå vilse, dvs att ge sig in på områden man inte behärskar men lär sig bemästra, så växer dina medarbetare och upplever den positiva energin i att lyckas. Det är denna upplevelse du investerar i, och det är det vi är proffs på att leverera. Våra fyra olika typer av äventyr placerar därför deltagarna utanför sin vanliga komfortzon:

  • I Nära Naturen är fokus på att skapa reflektion och insikt för att stimulera 
    
personlig utveckling och intuition.
  • På Individnivå går vi efter att våga realisera inneboende initiativkraft
    genom att konfrontera och hantera utmaningar som vatten och höjder.
  • På Gruppnivå och i Vilse City är äventyrets utmaningar fokuserade
    på 
kommunikation och samarbete.

Vi rekommenderar en kombination av de äventyr som nämns ovan. För att på så sätt nå flera delar av sinnet och stärka dina medarbetare på olika plan. Övningarna kräver aktivt deltagande där varje person presterar och tänker själv eller löser uppgifter i grupp. Dina anställda lär sig om sig själva och får verktyg för att hantera puls, stress samt nå insikter kring samarbete och vad en stark lagkänsla kan uträtta.

Vi lägger också in tillfällen där ni kan genomföra presentationer eller kommunicera inom gruppen.

Du blir hungrig av att vara aktiv
Ett framgångsrikt deltagande ska även belönas, så vi lägger stor vikt vid att hitta de rätta miljöerna och bjuda på mat och dryck som man inte förväntar sig under bar himmel. Logi bestäms av äventyrets karaktär och kundens preferenser - från tält till hotellsäng.